Frukost
Featured
Vi vaknade tidigt i Florens och möttes av en stilla stad som sakta vaknade till liv.
En croissant i solen, en affogato från ett Tiktok-känt ställe och en pizza innan tåget vidare, men också inre tankar om frihet, förtjänst och närvaro. Här är en liten berättelse från min andra dag i Florens.
Vi lagade pinsa i ett utekök i Italien, med stracciatella, mortadella och sparris. En snabb, krämig och krispig middag som blev en av de godaste jag ätit.
Det som händer när man spenderar en vecka på den italienska landsbygden är att tankarna får utrymme.
Och det var precis det jag upplevde under min vistelse på Il Fornello, ett underbart vackert colivingställe mellan Umbrien och Toscana.
Mellan stunderna då jag njöt av lugnet, lagade mat i uteköket med resten av gänget, umgicks med Stina eller sprang runt med kameran för att fånga allt jag såg, så satt jag mycket och bara... tänkte.