Frukost
Featured
Det som händer när man spenderar en vecka på den italienska landsbygden är att tankarna får utrymme.
Och det var precis det jag upplevde under min vistelse på Il Fornello, ett underbart vackert colivingställe mellan Umbrien och Toscana.
Mellan stunderna då jag njöt av lugnet, lagade mat i uteköket med resten av gänget, umgicks med Stina eller sprang runt med kameran för att fånga allt jag såg, så satt jag mycket och bara... tänkte.
Vi vaknade tidigt i Florens och möttes av en stilla stad som sakta vaknade till liv.
En croissant i solen, en affogato från ett Tiktok-känt ställe och en pizza innan tåget vidare, men också inre tankar om frihet, förtjänst och närvaro. Här är en liten berättelse från min andra dag i Florens.
De senaste dagarna har jag varit i Åmsele i Västerbotten, en plats jag inte ens kände till för bara någon månad sen. Nu är jag här med min nya kille och hans vänner, som snabbt också blivit mina. Hösten har varit magisk hittills, och jag ser fram emot allt som väntar. Hjärtat är fullt av tacksamhet.